GEANNULEERD

aangezien we volgens de huidige corona maatregelen niet meer mogen repeteren.

Zaterdag 11 december om 20u

Zondag 12 december om 11u

Zaal Buurthuis, Dorp 7 te 3221 Holsbeek (Nieuwrode)

Zoals de titel het al verraadt, draaien onze eindejaarsconcerten puur om muziek. Verwacht dus geen uitgebreide decoraties, acteerprestaties, zangers, ludieke presentaties, lichtshows, etc. We brengen u orkestmuziek in zijn zuiverste vorm.

Vanop de tribune die vlak voor het orkest geplaatst wordt, heeft u een perfect zicht op alles wat er in het orkest gebeurt. De nabijheid van het orkest zorgt er ook voor dat onze muzikale klanken u onverstoord bereiken.

Op het programma staat heel wat spectaculaire filmmuziek, maar ook diverse pure orkestwerken en solostukken. Kortom, een spetterende avond / middag voor de echte muziekliefhebber.

Het concert duurt ±1,5 uur met een half uurtje pauze waarbij u de gelegenheid heeft om een drankje te nuttigen.

Vanwege de beperkte plaatsen op de tribune werken we voor dit concert uitsluitend met gereserveerde tickets. Vol is vol !

Tickets zijn verkrijgbaar bij onze muzikanten en bestuursleden of aan te vragen via onderstaand reservatieformulier. Uw reservatie is pas compleet na betaling van het toegangsgeld.

De toegangsprijs is 10 euro per persoon, gratis voor steunende leden. Op zaterdag openen we de deuren om 19u30, op zondag om 10u30.

Volgens de nu geldende corona maatregelen dient u een Covid Safe Ticket te kunnen voorleggen en een mondmaster te dragen als u 10 jaar bent of ouder.

Reserveer hier uw tickets

Tickets reserveren kan tot en met donderdag 9 december 2021!

Geen 'Puur Muziek' omwille van corona maatregelen = terugbetaling van uw tickets.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.