Concert 2019

Canticum, Loop naar de maan! & Barbara Dex in concert

De muzikanten, het bestuur en de dirigenten van het harmonieorkest Sint-Maurus nodigen u van harte uit voor hun concertavond op zaterdag 27 april in de Sportschuur te Holsbeek. We beloven u alvast een gevarieerd muzikaal programma.

Deel 1: Canticum

De avond wordt ingezet door de muzikanten van het instaporkest. Zij staan onder leiding van Laura Dechamps en laten hun muzikaal talent graag op u los. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit filmmuziek, hits en bekende melodieën.

Deel 2: Loop naar de maan!

Na het instaporkest neemt het harmonieorkest het over onder de lumineuze titel ‘Loop naar de maan!’. Uit de belevenissen van onze gastspreker blijkt immers dat het niet zo makkelijk is om de maan te bereiken.

Via allerlei wegen tracht hij er te geraken. Lukt het hem of blijft het bij vruchteloze pogingen? Zet hij voet op de maan of blijft het bij dromen? Je ontdekt het op ons concert, onder de muzikale leiding van Roel Aerts.

Deel 3: Barbara Dex in concert

Als dochter van Marc Dex kreeg Barbara Dex de muziekgenen mee in het bloed. Hoewel ze niet meteen een eigen zangcarrière ambieerde, brachten enkele covers haar in 1991 toch in de spotlights. Een jaar later nam ze haar eerste single op en in 1993 vertegenwoordigde ze ons land op het Eurovisiesongfestival. Sindsdien bracht ze 9 albums uit in diverse muziekstijlen. Met haar prachtige stem staat ze er telkens opnieuw, vol overtuiging. Samen met ons brengt Barbara een boeiende mix van eigen nummers en covers van o.a. Shirley Bassey, Janis Joplin, Adele en Björk.

Sportschuur Holsbeek

Sint-Maurusstraat 2, 3220 Holsbeek

Deuren open vanaf 19u30

Toegangsprijs: voorverkoop € 10, aan de kassa € 15, < 14 jaar en leden gratis

Tickets in voorverkoop zijn verkrijgbaar bij onze muzikanten en bestuursleden, aan te vragen via sintmaurus@hotmail.com of te bestellen via het handige formulier onderaan deze pagina. Ook bij onderstaande handelaars kunt u hiervoor terecht.

Voorverkooppunten

• Holsbeek: De Fietsgarage, beenhouwerij Devi & Emmanuelle, cafetaria Sportschuur, bakkerij Vangoidtsenhoven
  • Holsbeek-Plein: kapsalon Luc
  • Kortrijk-Dutsel: café Den Uitweg
  • Sint-Pieters-Rode: café Bezzeke 2
  • Nieuwrode: café ’t Klokhuis

Met uitdrukkelijke dank aan:

• Onze sponsors
  • Onze medewerkers
  • De gemeente Holsbeek
  • De provinciale uitleendienst

Download hier de flyer van ons Concert 2019
Flyer concert 2019.pdf
Adobe Acrobat document 3.4 MB

U vindt ons ook op Facebook: www.facebook.com/harmonieorkest.sintmaurus

Reserveer hier uw voorverkoop tickets

Ten laatste 1 dag voor het concert!

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.